Produkter

Body Butter 60 ml                                                  199 Kr

Body Oil  30 ml -60 ml                          Fr. 249 Kr -499 Kr                                          

Lip Balm 30 ml                                                          79 Kr
Face Cream 60 ml                                                    189 Kr
Face Oil 30 ml                                                          249 Kr
Face Oil 30 ml (personlig) med kristall              399 Kr

Sayõnara Dani (Fästing olja)    30 ml                    199 Kr  

Beard & Hair oil                                                        249 Kr     

Dofter: 

Body Butter: May Chang & Citrus, Yang Yang & Vanilj

Face/Body Oil/Cream: Healing

Lip Cream: Choklad , Vanilj & Honung

Beard & Hair Oil: Timjan, Citrus och Yang Yang.                                                                          

Egenskaper: Antiinflamatoriska, Lugnande, Återfuktande, Läkande, För alla hudtyper. Detta är bara några av de fina egenskaperna som produkterna har.

Produkter skapas vid beställning! Bra kvalitet nöjd kund!

Produkter betalas vid beställnings bekräftelsen, via mail. Betalas via Swish!

Behandlingar betalas på plats via Swish! 

PASSA PÅ!! 

Nyöppnat-rabatten 50% på alla behandlingar!!

[email protected] 

Välkommen att boka behandlingar!

(Nyöppnat-rabatten 50% gäller endast mellan 1/10- 31/11-2021 på alla bokade behandlingar inom denna period, sen gäller ord. priser).

Behandlingar

Healingmassage & Hot Stonemassage


30 min Massage                                     495 Kr 

60 min Massage                                    795 Kr

90 min M+H(70 massage+20 healing)             1100 Kr

30 min Hot Stonemassage                   550 Kr

(Hot stone, ej aktuellt nu)

Healingmassage

Det är en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Jag ger den i tysthet. Den sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet Oxytocin. En mental och fysisk ”detox” där viss utrensningar kan ske. 


En avslappnande behandling som är fantastisk när du känner dig trött och din energi är tömd, lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt. sänker stress och ökar välbefinnandet.

Healingmassagen kan aldrig vara farlig!


Healingmassage M+H


Healingmassage är en kombinerad behandling som sker i tysthet.Det är en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan som sedan avslutas med healing. Jag lägger mina händer i olika positioner på kroppen. Även denna sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk ”detox” där viss utrensningar kan ske.


En djupt avslappnande behandling som är fantastisk när du känner dig trött och din energi är tömd, lindrar ångest, mildrar huvudvärk, kroniska och tillfälliga smärtor, om du är spänd och har varit eller är utbränd. Denna behandling är djupt stressreducerande.


Healingmassagen & Reiki energin kan aldrig vara farlig!

Hot Stones Massage

Massagen är kombinerad  med heta stenar.

Det är en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Och även denna sker i tysthet.

Den sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin.

En mental och fysisk ”detox” där viss utrensningar kan ske.

 

Massagen & värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.


Boka

Reiki Healing & Distans Healing

Healing på djur

Reiki Healing 40 min                           450 Kr   (inkl. 10 min samtal)
Reiki Healing 70 min                            650 Kr  (inkl. 10 min samtal)
Distans Healing 30 min                       300 Kr

Healing på djur(små djur; hund, katt etc.)fr 350 Kr

Healing på djur(stora djur; häst etc.)       fr. 950 Kr

Reiki Healing

Du blir inbäddad i filt. Jag lägger mina händer i olika positioner på framsidan och baksidan. Du får vända dig efter halva tiden.


Reiki energin går till orsaken/grunden av problemen och symtom. Den är läkande och lugnande. 

Den stimulerar immunförsvaret och startar en självläknings process i kropp och själ. Sänker blodtryck och stressnivå i kroppen samt aktiverar det välbefinnande hormonet Oxytocin. Lite av en fysisk och mental ”Detox” där det kan ske utrensningar både mentalt och fysiskt.

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, har ångest, huvudvärk, smärtor, är spänd är stressad och har varit eller är utbränd.

Reiki energin kan aldrig vara farlig!


Distans Healing

Sker på distans. Ett litet samtal före ca 30 min innan för att få lite information om dig som klient sedan berättar jag hur allt går tillväga.  Sedan börjar vi healingen som pågår i 30 min. Ca 5-10 min efter själva healingen ringer jag upp och vi pratar lite om vad som skett och jag stämmer av hur klient mår.


Då jag som Utövare tar detta på största allvar både i respekt gentemot klienten men även för Reiki energin, so krävs full focus av både klient och av utövare.

Reiki energin kan aldrig vara farlig!


Healing på djur

Under själva behandlingen som äger rum  (minst 20 min) får ägaren vänta utanför. Första gången kan det ta kortare tid, då djuret inte vet vad som händer. Dock så har vi ett kort samtal innan själva behandlingen så klientens matte/husse vet vad som ska ske både före och efter behandling. 

Jag lägger mina händer i olika positioner på djurets kropp. Oftast så tycker de att det är skönt och brukar somna. 


Den är läkande och lugnande, stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process hos djuret. Den minskar även oro och stress hos djuret. Precis som hos människan så kan det ibland ta mer än en behandling. Beroende på vad djurklienten behöver hjälp med. Pris och tid är också beroende på pris och tid, men även djuret. Jag kan åka till djurklientens hem om det skulle behövas, dock så tillkommer då resekostnad.

Reiki energin kan aldrig vara farlig!

Boka

Hand & fotmassage

Skalpmassage

Hand & Fotmassage 40 min                  450 Kr

Skalpmassage 20 min                           300 Kr

Hand & Fotmassage

Händerna har en massa nervpunkter och muskler som behöver masseras då och då. Handmassage är särskilt viktigt för dem som arbetar med tunga lyft och ofta har spända händer. Massage sätter fart på cirkulationen och löser upp spänningar i handen.

En lätt fotmassage sträcker ut och stimulerar musklerna runt dina fötter, stärker vristerna och ökar cirkulationen i foten och fotleden. Det här gör att du håller dina fötter friska och fria från skador och vanliga fotproblem. En fotmassage kan även hjälpa mot träningsvärk och påskynda läkeprocessen av skador.


40 min massage delas upp så att 20 min går till händerna och 20 min till fötter.

Egna produkter används här.

Skalpmassage

Skalpmassagen ökar blodcirkulationen i ansiktet och håret samt stimulerar nerver, lymfkärl och muskler. Detta är ett effektivt sätt att minska stressnivån och stelhet i sitt ansikte. Skalpmassage är även en av de vanligaste behandlingarna för att få tjockare hår och förminska hårlinjen. Bör kanske undvikas om man ska in på ett möte efter behandlingen.
Boka

0