Vad är Reiki?

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Händer och fingrar är redskapen och med olika positioner så kan man föra över/ öka energi.

Stärker kroppens egen förmåga att läka och återställa sig

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Reiki är effektivt och är en modern behandlingsmetod med japanska rötter. Reiki kan användas mot stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Vad betyder Reiki?

Reiki är japanska och består av två ord: Rei, som betyder “universell” och Ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans Chi och Prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i “lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.


Om mig

Mitt namn är Katja Elmqvist, det är jag som tar hand om dig när du kommer för att få behandling. Jag är utbildad Reiki Healer och även utbildad i Healingmassage. Min master heter Helene Jigler En otroligt professionell masterkvinna med många år bakom sig.

Jag valde att börja utbilda mig inom Reiki pga att jag insåg hur bra den verkligen är. Inte bara för klienten utan även för mig själv. 


Varje klient är unik på sitt sätt, både i det kroppsliga och det själsliga. Så behandlingen har olika sätt att arbeta med varje individ. Denna behandling kan även användas på djur.

När jag behandlar så är jag tyst, detta för att klienten ska komma till ro ordentligt. Att klienten ska få släppa det vardagliga och bara få vara där och då. Alla titlar och måsten lämnas alltså utanför dörren in till mig.

Det jag älskar med just detta, att jag får träffa så otroligt många olika fina människor.

Jag får se klienters utveckling och får alltid sådan fin upplevelse efter behandlingen. Har ni frågor, så kan ni bara maila mig. 

Jag arbetar alltid under tystnadsplikt.

Så med detta så vill jag önska just DIG, varmt välkommen!


 

 Diplom

Reiki First Degree, Usui Shiki Ryoho

Reiki Second Degree, Usui Shiki Ryoho 

Healing Massage

Hot Stone Massage

0